Buka ménu utama

Daptar kabupatén jeung kota di Indonésia

Kaca ieu eusina daptar 349 kabupatén jeung 91 kota nu sumebar di 33 propinsi di Indonésia

Kaca ieu eusina daptar 349 kabupatén jeung 91 kota nu sumebar di 33 propinsi di Indonésia.

Eusi

SumatraÉdit

Nanggroe Acéh DarussalamÉdit

  1. Kabupatén Acéh Barat
  2. Kabupatén Acéh Barat Daya
  3. Kabupatén Acéh Besar
  4. Kabupatén Acéh Jaya
  5. Kabupatén Acéh Selatan
  6. Kabupatén Acéh Singkil
  7. Kabupatén Acéh Tamiang
  8. Kabupatén Acéh Tengah
  9. Kabupatén Acéh Tenggara
  10. Kabupatén Acéh Timur
  11. Kabupatén Acéh Utara
  12. Kabupatén Bener Meriah
  13. Kabupatén Bireuen
  14. Kabupatén Gayo Lues
  15. Kabupatén Nagan Raya
  16. Kabupatén Pidie
  17. Kabupatén Simeulue
  18. Kota Banda Aceh
  19. Kota Langsa
  20. Kota Lhokseumawe
  21. Kota Sabang


Sumatra KalérÉdit

  1. Kabupatén Asahan
  2. Kabupatén Dairi
  3. Kabupatén Déli Serdang
  4. Kabupatén Humbang Hasundutan
  5. Kabupatén Karo
  6. Kabupatén Labuhan Batu
  7. Kabupatén Langkat
  8. Kabupatén Mandailing Natal
  9. Kabupatén Nias
  10. Kabupatén Nias Selatan
  11. Kabupatén Pakpak Bharat
  12. Kabupatén Samosir
  13. Kabupatén Serdang Bedagai
  14. Kabupatén Simalungun
  15. Kabupatén Tapanuli Selatan
  16. Kabupatén Tapanuli Tengah
  17. Kabupatén Tapanuli Utara
  18. Kabupatén Toba Samosir
  19. Kota Binjai
  20. Kota Médan
  21. Kota Padang Sidempuan
  22. Kota Pematangsiantar
  23. Kota Sibolga
  24. Kota Tanjung Balai
  25. Kota Tebing Tinggi


BengkuluÉdit

  1. Kabupatén Bengkulu Selatan
  2. Kabupatén Bengkulu Utara
  3. Kabupatén Kaur
  4. Kabupatén Kepahiang
  5. Kabupatén Lebong
  6. Kabupatén Muko-Muko
  7. Kabupatén Rejang Lebong
  8. Kabupatén Seluma
  9. Kota Bengkulu


JambiÉdit

  1. Kabupatén Batang Hari
  2. Kabupatén Bungo
  3. Kabupatén Kerinci
  4. Kabupatén Merangin
  5. Kabupatén Muaro Jambi
  6. Kabupatén Sarolangun
  7. Kabupatén Tanjung Jabung Timur
  8. Kabupatén Tanjung Jabung Barat
  9. Kabupatén Tebo
  10. Kota Jambi


RiauÉdit

  1. Kabupatén Bengkalis
  2. Kabupatén Indragiri Hilir
  3. Kabupatén Indragiri Hulu
  4. Kabupatén Kampar
  5. Kabupatén Kuantan Singingi
  6. Kabupatén Pelalawan
  7. Kabupatén Rokan Hulu
  8. Kabupatén Rokan Hilir
  9. Kabupatén Siak
  10. Kota Dumai
  11. Kota Pekanbaru


Sumatra KulonÉdit

  1. Kabupatén Agam
  2. Kabupatén Dharmasraya
  3. Kabupatén Limapuluh Koto
  4. Kabupatén Kapuloan Mentawai
  5. Kabupatén Padang Pariaman
  6. Kabupatén Pasaman
  7. Kabupatén Pasaman Barat
  8. Kabupatén Pesisir Selatan
  9. Kabupatén Sawahlunto Sijunjung
  10. Kabupatén Solok
  11. Kabupatén Solok Selatan
  12. Kabupatén Tanah Datar
  13. Kota Bukittinggi
  14. Kota Padang
  15. Kota Padangpanjang
  16. Kota Pariaman
  17. Kota Payakumbuh
  18. Kota Sawahlunto
  19. Kota Solok


Sumatra KidulÉdit

  1. Kabupatén Banyuasin
  2. Kabupatén Lahat
  3. Kabupatén Muara Enim
  4. Kabupatén Musi Banyuasin
  5. Kabupatén Musi Rawas
  6. Kabupatén Ogan Ilir
  7. Kabupatén Ogan Komering Ilir
  8. Kabupatén Ogan Komering Ulu
  9. Kabupatén Ogan Komering Ulu Timur
  10. Kabupatén Ogan Komering Ulu Selatan
  11. Kota Lubuklinggau
  12. Kota Pagar Alam
  13. Kota Palembang
  14. Kota Prabumulih


LampungÉdit

No Lambang Daérah Nami Puseur Dayeuh Peta Lokasi
1 Kabupatén Lampung Kalér Kotabumi
2 Kabupatén Lampung Kidul Kalianda
3 Kabupatén Lampung Kulon Liwa
4 Kabupaten Lampung Tengah Gunung Sugih
5 Kabupatén Lampung Wétan Sukadana
6 Kabupatén Mesuji Mesuji
7 Kabupatén Pesawaran Gedong Tataan
8 Kabupatén Pesisir Kulon Krui
9 Kabupatén Pringséwu Pringséwu
10 Kabupatén Tanggamus Kota Agung Pusat
11 Kabupatén Tulang Bawang Menggala
12 Kabupatén Tulang Bawang Kulon Panaragan Jaya
13 Kabupatén Way Kanan Blambangan Umpu
14 Kota Bandar Lampung -
15 Kota Métro -


Kapuloan Bangka BelitungÉdit

No Lambang Daérah Nami Puseur Dayeuh Peta Lokasi
1 Kabupatén Bangka Sungailiat
2 Kabupatén Bangka Kidul Toboali
3 Kabupatén Bangka Kulon Mentok
4 Kabupatén Bangka Tengah Koba
5 Kabupatén Belitung Tanjung Pandan
6 Kabupatén Belitung Wétan Manggar
7 Kota Pangkal Pinang -


Kapuloan RiauÉdit

No Lambang Daérah Nami Puseur Dayeuh Peta Lokasi
1 Kabupatén Bintan Bandar Seri Bentan
2 Kabupatén Kapuloan Anambas Terempa
3 Kabupatén Karimun Tanjung Balai Karimun
4 Kabupatén Lingga Daik
5 Kabupatén Natuna Ranai
6 Kota Batam -
7 Kota Tanjung Pinang -


JawaÉdit

BantenÉdit

No Lambang Daérah Nami Puseur Dayeuh Peta Lokasi
1 Kabupatén Lebak Rangkasbitung
2 Kabupatén Pandéglang Pandéglang
3 Kabupatén Sérang Ciruas
4 Kabupatén Tangerang Tigaraksa
5 Kota Cilegon -
6 Kota Sérang -
7 Kota Tangerang -
8 Kota Tangerang Kidul -


Jawa KulonÉdit

No Lambang Daérah Nami Puseur Dayeuh Peta Lokasi
1 Kabupatén Bandung Soréang
2 Kabupatén Bandung Kulon Ngamprah
3 Kabupatén Bekasi Cikarang Pusat
4 Kabupatén Bogor Cibinong
5 Kabupatén Ciamis Ciamis
6 Kabupatén Cianjur Cianjur
7 Kabupatén Cirebon Sumber
8 Kabupatén Garut Tarogong Kidul
9 Kabupatén Indramayu Indramayu
10 Kabupatén Karawang Karawang Kulon
11 Kabupatén Kuningan Kuningan
12 Kabupatén Majalengka Majalengka
13 Kabupatén Pangandaran Parigi
14 Kabupatén Purwakarta Purwakarta
15 Kabupatén Subang Subang
16 Kabupatén Sukabumi Pelabuhanratu
17 Kabupatén Sumedang Sumedang Kalér
18 Kabupatén Tasikmalaya Singaparna
19 Kota Bandung -
20 Kota Banjar -
21 Kota Bekasi -
22 Kota Bogor -
23 Kota Cimahi
24 Kota Cirebon -
25 Kota Depok
26 Kota Sukabumi -
27 Kota Tasikmalaya -


JakartaÉdit

No Lambang Daérah Nami Puseur Dayeuh Peta Lokasi
1 Kabupatén Administrasi Kapuloan Seribu Pulo Pramuka
2 Kota Administrasi Jakarta Kalér -
3 Kota Administrasi Jakarta Kidul -
4 Kota Administrasi Jakarta Kulon -
5 Kota Administrasi Jakarta Pusat -
6 Kota Administrasi Jakarta Wétan -


Jawa TengahÉdit

No Lambang Daérah Nami Puseur Dayeuh Peta Lokasi
1 Kabupatén Banjarnegara Banjarnegara
2 Kabupatén Banyumas Purwokerto
3 Kabupatén Batang Batang
4 Kabupatén Blora Blora
5 Kabupatén Boyolali Boyolali
6 Kabupatén Brebes Brebes
7 Kabupatén Cilacap Cilacap
8 Kabupatén Demak Demak
9 Kabupatén Grobogan Purwodadi
10 Kabupatén Jepara Jepara
11 Kabupatén Karanganyar Karanganyar
12 Kabupatén Kebumén Kebumén
13 Kabupatén Kendal Kendal
14 Kabupatén Klatén Klatén
15 Kabupatén Kudus Kudus
16 Kabupatén Magelang Mungkid
17 Kabupatén Pati Pati
18 Kabupatén Pekalongan Kajén
19 Kabupatén Pemalang Pemalang
20 Kabupatén Purbalingga Purbalingga
21 Kabupatén Purworejo Purworejo
22 Kabupatén Rembang Rembang
23 Kabupatén Semarang Ungaran
24 Kabupatén Sragén Sragén
25 Kabupatén Sukoharjo Sukoharjo
26 Kabupatén Tegal Slawi
27 Kabupatén Temanggung Temanggung
28 Kabupatén Wonogiri Wonogiri
29 Kabupatén Wonosobo Wonosobo
30 Kota Magelang -
31 Kota Pekalongan -  
32 Kota Salatiga -
33 Kota Semarang -
34 Kota Surakarta -
35 Kota Tegal -


Jawa WétanÉdit

No Lambang Daérah Nami Puseur Dayeuh Peta Lokasi
1 Kabupatén Bangkalan Bangkalan
2 Kabupatén Banyuwangi Banyuwangi
3 Kabupatén Blitar Kanigoro
4 Kabupatén Bojonegoro Bojonegoro
5 Kabupatén Bondowoso Bondowoso
6 Kabupatén Gresik Gresik
7 Kabupatén Jember Kaliwates
8 Kabupatén Jombang Jombang
9 Kabupatén Kediri Ngasem
10 Kabupatén Lamongan Lamongan
11 Kabupatén Lumajang Lumajang
12 Kabupatén Madiun Caruban
13 Kabupatén Magetan Magetan
14 Kabupatén Malang Kepanjén
15 Kabupatén Mojokerto Mojosari
16 Kabupatén Nganjuk Nganjuk
17 Kabupatén Ngawi Ngawi
18 Kabupatén Pacitan Pacitan
19 Kabupatén Pamekasan Pamekasan
20 Kabupatén Pasuruan Bangil
21 Kabupatén Ponorogo Ponorogo
22 Kabupatén Probolinggo Kraksaan
23 Kabupatén Sampang Sampang
24 Kabupatén Sidoarjo Sidoarjo
25 Kabupatén Situbondo Situbondo
26 Kabupatén Sumenep Sumenep
27 Kabupatén Trenggalék Trenggalék
28 Kabupatén Tuban Tuban
29 Kabupatén Tulungagung Tulungagung
30 Kota Batu -
31 Kota Blitar -
32 Kota Kediri -
33 Kota Madiun -
34 Kota Malang -
35 Kota Mojokerto -
36 Kota Pasuruan -
37 Kota Probolinggo -
38 Kota Surabaya -

Daérah Istiméwa YogyakartaÉdit

No Lambang Daérah Nami Puseur Dayeuh Peta Lokasi
1 Kabupatén Bantul Bantul
2 Kabupatén Gunung Kidul Wonosari
3 Kabupatén Kulon Progo Wates
4 Kabupatén Sléman Sléman
5 Kota Yogyakarta -


Kapuloan Sunda AlitÉdit

KalimantanÉdit

Kalimantan KalérÉdit

No Lambang Daérah Nami Puseur Dayeuh Peta Lokasi
1 Kabupatén Bulungan Kota Tanjung Sélor
2 Kabupatén Malinau Malimau
3 Kabupatén Nunukan Nunukan
4 Kabupatén Tana Tidung Tideng Palé
5 Kota Tarakan -

Kalimantan KidulÉdit

  1. Kabupatén Balangan
  2. Kabupatén Banjar
  3. Kabupatén Barito Kuala
  4. Kabupatén Hulu Sungai Selatan
  5. Kabupatén Hulu Sungai Tengah
  6. Kabupatén Hulu Sungai Utara
  7. Kabupatén Kotabaru
  8. Kabupatén Tanah Laut
  9. Kabupatén Tabalong
  10. Kabupatén Tanah Bumbu
  11. Kabupatén Tapin
  12. Kota Banjarbaru
  13. Kota Banjarmasin


Kalimantan KulonÉdit

No Lambang Daérah Nami Puseur Dayeuh Peta Lokasi
1 Kabupatén Bengkayang Bengkayang
2 Kabupatén Kapuas Hulu Putussibau
3 Kabupatén Kayong Kalér Sukadana
4 Kabupatén Ketapang Ketapang
5 Kabupatén Kubu Raya Sungai Raya
6 Kabupatén Landak Ngabang
7 Kabupatén Melawi Nanga Pinoh
8 Kabupatén Mempawah Mempawah
9 Kabupatén Sambas Sambas
10 Kabupatén Sanggau Sanggau
11 Kabupatén Sekadau Sekadau
12 Kabupatén Sintang Sintang
13 Kota Pontianak -
14 Kota Singkawang -


Kalimantan TengahÉdit

  1. Kabupatén Barito Selatan
  2. Kabupatén Barito Timur
  3. Kabupatén Barito Utara
  4. Kabupatén Gunung Mas
  5. Kabupatén Kapuas
  6. Kabupatén Katingan
  7. Kabupatén Kotawaringin Barat
  8. Kabupatén Kotawaringin Timur
  9. Kabupatén Lamandau
  10. Kabupatén Murung Raya
  11. Kabupatén Pulang Pisau
  12. Kabupatén Sukamara
  13. Kabupatén Seruyan
  14. Kota Palangka Raya


Kalimantan WétanÉdit

  1. Kabupatén Berau
  2. Kabupatén Bulungan
  3. Kabupatén Kutai Barat
  4. Kabupatén Kutai Kartanegara
  5. Kabupatén Kutai Timur
  6. Kabupatén Malinau
  7. Kabupatén Nunukan
  8. Kabupatén Pasir
  9. Kabupatén Penajam Paser Utara
  10. Kota Balikpapan
  11. Kota Bontang
  12. Kota Samarinda
  13. Kota Tarakan


SulawesiÉdit

GorontaloÉdit

No Lambang Daérah Nami Puseur Dayeuh Peta Lokasi
1 Kabupatén Boalemo Tilamuta
2 Kabupatén Boné Bolango Suwawa
3 Kabupatén Gorontalo Limboto
4 Kabupatén Gorontalo Kalér Kwandang
5 Kabupatén Pohuwato Marisa
6 Kota Gorontalo -


Sulawesi KidulÉdit

  1. Kabupatén Bantaeng
  2. Kabupatén Barru
  3. Kabupatén Bone
  4. Kabupatén Bulukumba
  5. Kabupatén Enrekang
  6. Kabupatén Gowa
  7. Kabupatén Jeneponto
  8. Kabupatén Luwu
  9. Kabupatén Luwu Timur
  10. Kabupatén Luwu Utara
  11. Kabupatén Maros
  12. Kabupatén Pangkajene Kapuloan
  13. Kabupatén Pinrang
  14. Kabupatén Selayar
  15. Kabupatén Sinjai
  16. Kabupatén Sidenreng Rappang
  17. Kabupatén Soppeng
  18. Kabupatén Takalar
  19. Kabupatén Tana Toraja
  20. Kabupatén Wajo
  21. Kota Makassar
  22. Kota Palopo
  23. Kota Pare-Pare

Sulawesi Kidul WétanÉdit

No Lambang Daérah Nami Puseur Dayeuh Peta Lokasi
1 Kabupatén Bombana Rumbia
2 Kabupatén Buton Pasarwajo
3 Kabupatén Buton Kalér Buranga
4 Kabupatén Buton Kidul Batauga
5 Kabupatén Buton Tengah Labungkari
6 Kabupatén Kolaka Kolaka
7 Kabupatén Kolaka Kalér Lasusua
8 Kabupatén Kolaka Wétan Tirawuta
9 Kabupatén Konawé Unaaha
10 Kabupatén Konawé Kalér Wanggudu
11 Kabupatén Konawé Kapuloan Langara
12 Kabupatén Konawé Kidul Andolo
13 Kabupatén Muna Raha
14 Kabupatén Muna Kulon Sawerigadi
15 Kabupatén Wakatobi Wangiwangi
16 Kota Baubau -
17 Kota Kendari -


Sulawesi TengahÉdit

No Lambang Daérah Nami Puseur Dayeuh Peta Lokasi
1 Kabupatén Banggai Luwuk
2 Kabupatén Banggai Kapuloan Salakan
3 Kabupatén Banggai Laut Banggai
4 Kabupatén Buol Buol
5 Kabupatén Donggala Banawa
6 Kabupatén Morowali Bungku Tengah
7 Kabupatén Morowali Kalér Kolonodale
8 Kabupatén Parigi Moutong Parigi
9 Kabupatén Poso Poso
10 Kabupatén Sigi Sigi Biromaru
11 Kabupatén Tojo Una-Una Ampanan Kota
12 Kabupatén Tolitoli Tolitoli
13 Kota Palu -


Sulawesi KalérÉdit

  1. Kabupatén Bolaang Mongondow
  2. Kabupatén Kapuloan Sangihe
  3. Kabupatén Kapuloan Talaud
  4. Kabupatén Minahasa
  5. Kabupatén Minahasa Selatan
  6. Kabupatén Minahasa Utara
  7. Kota Bitung
  8. Kota Manado
  9. Kota Tomohon


Sulawesi KulonÉdit

No Lambang Daérah Nami Puseur Dayeuh Peta Lokasi
1 Kabupatén Majené Banggaé
2 Kabupatén Mamasa Mamasa
3 Kabupatén Mamuju Mamuju
4 Kabupatén Mamuju Tengah Tobadak
5 Kabupatén Pasangkayu Pasangkayu
6 Kabupatén Poléwali Mandar Poléwali


MalukuÉdit

IrianÉdit

Tempo OgéÉdit