Buka ménu utama


Sababaraha versi tanda 〒.

nyaéta Basa Jepang yūbin māku (郵便マーク?) atawa tanda kode pos. Tanda ieu ditulis mimiti dituluykeun ku nomer kode pos. Contona, hiji daérah di Meguro, Tokyo, ditulis 〒153-0061. Aya sababaraha tanda kode pos sarta dina gambar anu pangkatuhunan di ilahar dipaké.

Tempo ogeÉdit

RujukanÉdit

Tumbu kaluarÉdit