Buka ménu utama

AACS LA (Advanced Access Content System Licensing Administrator) nyaéta hiji badan nu ngamekarkeun tur ngalisensian sistim proteksi ngopi AACS nu dipaké dina format cakram optis definisi luhur HD DVD katut Blu-ray Disc.

Tumbu kaluarÉdit