Buka ménu utama

Wikipedia β

Komputer nyaéta hiji alat atawa mesin keur nyieun itungan atawa kontrol operasi nu bisa ditembongkeun dina watesan numeris atawa logis. Komputers dumasar kana sipat fisikna sarta nu pakait nembongkeun sababaraha hal atawa hal tina masalah dina hiji bagian, maka pakait mekanik bakal sacara otomatis ngahasilkeun "penyelesaian" tina masalah. Dasar téori keur itungan maké komputer disebut élmu komputer.

Baca ogéÉdit

Tumbu kaluarÉdit