Buka ménu utama

A u r nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Medan Maimun, Kota Medan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  A u r
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaMedan
KacamatanMedan Maimun

Citakan:Medan Maimun, Medan


Gnome-home.svg