Buka ménu utama

Aburan Batang Tebo, Tebo Tengah, Tebo

Aburan Batang Tebo nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tebo Tengah, Kabupatén Tebo, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Aburan Batang Tebo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténTebo
KacamatanTebo Tengah

Citakan:Tebo Tengah, Tebo


Gnome-home.svg