Buka ménu utama

Adam nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pulau-pulau Batu Timur, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Adam
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanPulau-pulau Batu Timur

Citakan:Pulau-pulau Batu Timur, Nias Kidul


Gnome-home.svg