Adi Jaya, Tebing Tinggi, Tanjung Jabung Barat

Adi Jaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tebing Tinggi, Kabupatén Tanjung Jabung Barat, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Adi Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténTanjung Jabung Barat
KacamatanTebing Tinggi

Citakan:Tebing Tinggi, Tanjung Jabung Barat


Gnome-home.svg