Buka ménu utama

Adi Jaya, Tebing Tinggi, Tanjung Jabung Barat

Adi Jaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tebing Tinggi, Kabupatén Tanjung Jabung Barat, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Adi Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténTanjung Jabung Barat
KacamatanTebing Tinggi

Citakan:Tebing Tinggi, Tanjung Jabung Barat


Gnome-home.svg