Buka ménu utama

Adiluwih nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Adiluwih, Kabupatén Pringsewu, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Adiluwih
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPringsewu
KacamatanAdiluwih

Citakan:Adiluwih, Pringsewu


Gnome-home.svg