Buka ménu utama

Adventif nyaéta mahluk nu dipindahkeun tina habitat asalna kana habitat anyar , boh ku cara alamiah atawa ku usaha manusa.[1] Adventif dihartikeun ogé salaku organ tutuwuhan nu tumuwuh lain dina tempatna, misalna pucuk adventif tumuwuh dina daun tina tutuwuhan buntiris.[1]

ReferensiÉdit

  1. a b Tim Penyusun Kamus PS. 2013. Kamus Pertanian Umum. Jakarta:Penebar Swadaya ISBN 9790025939