Buka ménu utama

Aek Batang Paya, Sipirok, Tapanuli Kidul

Aek Batang Paya nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sipirok, Kabupatén Tapanuli Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Aek Batang Paya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kidul
KacamatanSipirok

Citakan:Sipirok, Tapanuli Kidul


Gnome-home.svg