Buka ménu utama

Aek Bolon Jae, Balige, Toba Samosir

Aek Bolon Jae nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Balige, Kabupatén Toba Samosir, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Aek Bolon Jae
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténToba Samosir
KacamatanBalige

Citakan:Balige, Toba Samosir


Gnome-home.svg