Buka ménu utama

Aek Bottar nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Tukka, Kabupatén Tapanuli Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Aek Bottar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Tengah
KacamatanTukka

Citakan:Tukka, Tapanuli Tengah


Gnome-home.svg