Buka ménu utama

Aek Buru Selatan, Bilah Barat, Labuhanbatu

Aek Buru Selatan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Bilah Barat, Kabupatén Labuhanbatu, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Aek Buru Selatan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLabuhanbatu
KacamatanBilah Barat

Citakan:Bilah Barat, Labuhanbatu


Gnome-home.svg