Aek Buru Selatan, Bilah Barat, Labuhanbatu

Aek Buru Selatan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Bilah Barat, Kabupatén Labuhanbatu, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Aek Buru Selatan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLabuhanbatu
KacamatanBilah Barat

Citakan:Bilah Barat, Labuhanbatu


Gnome-home.svg