Buka ménu utama

Aek Garut nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pandan, Kabupatén Tapanuli Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Aek Garut
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Tengah
KacamatanPandan

Citakan:Pandan, Tapanuli Tengah


Gnome-home.svg