Buka ménu utama

Aek Godang, Hulu Sihapas, Padang Lawas Kalér

Aek Godang nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Hulu Sihapas, Kabupatén Padang Lawas Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Aek Godang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas Kalér
KacamatanHulu Sihapas

Citakan:Hulu Sihapas, Padang Lawas Kalér


Gnome-home.svg