Buka ménu utama

Aek Godang nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Hulu Sihapas, Kabupatén Padang Lawas Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Aek Godang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas Kalér
KacamatanHulu Sihapas

Citakan:Hulu Sihapas, Padang Lawas Kalér


Gnome-home.svg