Buka ménu utama

Aek Godang Arbaan, Onan Ganjang, Humbang Hasundutan

Aek Godang Arbaan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Onan Ganjang, Kabupatén Humbang Hasundutan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Aek Godang Arbaan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténHumbang Hasundutan
KacamatanOnan Ganjang

Citakan:Onan Ganjang, Humbang Hasundutan


Gnome-home.svg