Aek Godang Arbaan, Onan Ganjang, Humbang Hasundutan

Aek Godang Arbaan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Onan Ganjang, Kabupatén Humbang Hasundutan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Aek Godang Arbaan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténHumbang Hasundutan
KacamatanOnan Ganjang

Citakan:Onan Ganjang, Humbang Hasundutan


Gnome-home.svg