Buka ménu utama

Aek Goti nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Silangkitang, Kabupatén Labuhanbatu Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Aek Goti
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLabuhanbatu Kidul
KacamatanSilangkitang

Citakan:Silangkitang, Labuhanbatu Kidul


Gnome-home.svg