Buka ménu utama

Aek Habil, Sibolga Selatan, Sibolga

Aek Habil nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Sibolga Selatan, Kota Sibolga, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  Aek Habil
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaSibolga
KacamatanSibolga Selatan

Citakan:Sibolga Selatan, Sibolga


Gnome-home.svg