Daptar basa pamrograman dumasar alpabét

Perluna runtuyan basa program nyaéta keur nyatet basa program nu aya, boh nu ayeuna dipaké atawa pernah dipaké, diruntuykeun dumasar kana abjad. Runtuyan séjénna dumasar kana:

  1. Abjad
  2. Kategori
  3. Sajarah
  4. Generasi

Catetan: Dialek BASIC geus dipindahkeun sacara misahList of BASIC dialects.

Citakan:CompactTOC4

0-9Édit

AÉdit

BÉdit

CÉdit

DÉdit

EÉdit

FÉdit

GÉdit

HÉdit

IÉdit

JÉdit

KÉdit

LÉdit

MÉdit

NÉdit

OÉdit

PÉdit

QÉdit

RÉdit

SÉdit

TÉdit

UÉdit

VÉdit

WÉdit

XÉdit

YÉdit

ZÉdit

Eusi: Luhur - 0–9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

See alsoÉdit

External linksÉdit