Anacardium
Anacardium occidentale - Köhler–s Medizinal-Pflanzen-010.jpg
Jambu monyét (Anacardium occidentale)
Klasifikasi ilmiah
Karajaan:
Divisi:
Kelas:
Ordo:
Kulawarga:
Génus:
Anacardium

Jenis

Tingali téks

Anacardium, kacang mete, mangrupi genus pepelakan kembangan tina kulawarga Anacardiaceae, asli di daérah tropis Amérika.

JenisÉdit