Buka ménu utama

Aornakan I, Pergetteng Getteng Sengkut, Pakpak Bharat

Aornakan I nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pergetteng Getteng Sengkut, Kabupatén Pakpak Bharat, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Aornakan I
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPakpak Bharat
KacamatanPergetteng Getteng Sengkut

Citakan:Pergetteng Getteng Sengkut, Pakpak Bharat


Gnome-home.svg