Buka ménu utama

Al Rozzaq (الرَّزَّاقُ) nyaéta miboga harti nu maha méré rezeki. Alloh maha méré rezeki jeung nepikeun ka sakabéh umat-Na. Dzikir Ar Rozzaq tepat digalindengkeun keur meredih pangharepan digampangkeun milik rezekina ku Alloh Subhanahu wa Ta’ala.[1]

DalilÉdit

Ngaran Ar Rozzaq disebutkeun dina Surat Adz Dzariyat ayat 58 jeung Hud ayat 6.[2]

RujukanÉdit

  1. "99 Asmaul Husna Arab, Latin, Arti, Keutamaan dan Khasiat". BersamaDakwah (dalam id-ID). Diakses tanggal 2019-01-30. 
  2. "Nama Nama 99 Asmaul Husna Khasiat Dalil Teks Makna Dan Artinya". www.santrimuda.com. Diakses tanggal 2019-01-30.