Buka ménu utama

Ara Condong nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Stabat, Kabupatén Langkat, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Ara Condong
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLangkat
KacamatanStabat

Citakan:Stabat, Langkat


Gnome-home.svg