Buka ménu utama

Aramiyah nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Birem Bayeun, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Aramiyah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanBirem Bayeun

Citakan:Birem Bayeun, Aceh Timur


Gnome-home.svg