Buka ménu utama

Aramo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Aramo, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Aramo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanAramo

Citakan:Aramo, Nias Kidul


Gnome-home.svg