Buka ménu utama

Aras nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Air Putih, Kabupatén Batu Bara, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Aras
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténBatu Bara
KacamatanAir Putih

Citakan:Air Putih, Batu Bara


Gnome-home.svg