Buka ménu utama

Argasari, Talaga, Majalengka

désa di Majalengka, Jawa Barat

Argasari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Talaga, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Argasari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanTalaga




Gnome-home.svg