Buka ménu utama

Aritonang nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Muara, Kabupatén Tapanuli Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Aritonang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kalér
KacamatanMuara

Citakan:Muara, Tapanuli Kalér


Gnome-home.svg