Buka ménu utama

Arosbaya, Bangkalan

kacamatan di kabupaten Bangkalan, Indonèsia
kacamatan Arosbaya
Kabupatén
Bangkalan
Camat
---
Lega
---
Jumlah pangeusi
---
Désa/Kalurahan
---/---

Kacamatan Arosbaya iku salah siji kacamatan ing kabupatén Bangkalan, Madura, provinsi Jawa Wétan, Indonésia.

Désa-DésaÉdit

Désa-désa di kacamatan ieu[1]:

  • Pandan Lanjang
  • Batonaong
  • Glagga
  • Ombul
  • Balung
  • Lajing
  • Tengket
  • Arosbaya
  • Karang Duwak
  • Dlemer
  • Mangkon
  • Berbelok
  • Cendagah
  • Karang Pao
  • Makam Agung
  • Plakaran
  • Buduran
  • Tambegan

RujukanÉdit

Tumbu luarÉdit