Buka ménu utama

Arul Badak nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Pegasing, Kabupatén Aceh Tengah, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Arul Badak
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tengah
KacamatanPegasing

Citakan:Pegasing, Aceh Tengah


Gnome-home.svg