Arul Kumer Selatan, Silih Nara, Aceh Tengah

Arul Kumer Selatan nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Silih Nara, Kabupatén Aceh Tengah, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Arul Kumer Selatan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tengah
KacamatanSilih Nara

Citakan:Silih Nara, Aceh Tengah


Gnome-home.svg