Buka ménu utama

Arul Kumer Selatan, Silih Nara, Aceh Tengah

Arul Kumer Selatan nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Silih Nara, Kabupatén Aceh Tengah, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Arul Kumer Selatan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tengah
KacamatanSilih Nara

Citakan:Silih Nara, Aceh Tengah


Gnome-home.svg