Buka ménu utama

Arul Pertik, Rusip Antara, Aceh Tengah

Arul Pertik nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Rusip Antara, Kabupatén Aceh Tengah, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Arul Pertik
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tengah
KacamatanRusip Antara

Citakan:Rusip Antara, Aceh Tengah


Gnome-home.svg