Buka ménu utama

As Sami (السَّمِيعُ) nyaéta hartina nu maha ngareungeu.[1][2]Ieu nuduhkeun yén Alloh Maha ngareungeu sagala hal nu hadé jeung goréng, boh anu terang-terangan, boh anu sipatna rusiah.[1][2] Alloh Maha ngareungeu du’a umat-Na jeung ngabulkeun du’a anu bener-bener tarékahna.[1][2]

DalilÉdit

Dina Al Quran, dicontokeun du’a kalayan nyebutkeun ngaran As Sami’ sangkan du’ana dikabulkeun jeung ibadahna ditarima. Salah sahijina dina Surat Al Baqarah ayat 127.[1][2]

RujukanÉdit

  1. a b c d "99 Asmaul Husna Arab, Latin, Arti, Keutamaan dan Khasiat". BersamaDakwah (dalam id-ID). Diakses tanggal 2019-02-02. 
  2. a b c d "Nama Nama 99 Asmaul Husna Khasiat Dalil Teks Makna Dan Artinya". www.santrimuda.com. Diakses tanggal 2019-02-02.