Buka ménu utama
Azores

Asores (basa Portugis: Açores) mangrupa kapuloan gunung api nu aya di Samudra Atlantik jeung mangrupa daérah otonom Portugal. Asores aya kira-kira 1.500 km ti Lisboa jeung 3.900 km ti basisir wétan Amérika Kalér.

Tumbu kaluarÉdit