Babad (Serat) Awit Pajajaran dumugi Demak

Babad (Serat) Awit Pajajaran dumugi Demak (éjahan heubeul: Babad (Serat) Awit Padjdjaran dumugi Demak) nyaéta buku Sunda nu ditulis ku basa Sunda karya F.L. Winter. Ieu buku munggaran medal taun 1870 dina wangun citak ku penerbit Voorneman di Soerakarta.

Babad (Serat) Awit Pajajaran dumugi Demak  
PanulisF.L. Winter
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Nu medalkeunVoorneman
Kaping dimedalkeun1870


Nulis.jpg