Abad: abad ka-18 - abad ka-19 - abad ka-20
Dékade: 1840-an 1850-an 1860-an 1870-an 1880-an 1890-an 1900-an
Taun: 1867 1868 1869 - 1870 - 1871 1872 1873

Taun ka-1870 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit