Babad Pajajaran (éjahan heubeul: Babad Padjadjaran) nyaéta buku Sunda nu ditulis ku basa Sunda karya Anonim. Ieu buku munggaran medal taun 1885 dina wangun citak ku penerbit di Rotterdam.

Babad Pajajaran  
PanulisAnonim
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Kaping dimedalkeun1885


Nulis.jpg