Babah Buloh, Sawang, Aceh Utara

Babah Buloh nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Sawang, Kabupatén Aceh Utara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Babah Buloh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Utara
KacamatanSawang

Citakan:Sawang, Aceh Utara


Gnome-home.svg