Babah Ceupan, Panga, Aceh Jaya

Babah Ceupan nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Panga, Kabupatén Aceh Jaya, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Babah Ceupan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Jaya
KacamatanPanga

Citakan:Panga, Aceh Jaya


Gnome-home.svg