Babah Dua, Darul Hikmah, Aceh Jaya

Babah Dua nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Darul Hikmah, Kabupatén Aceh Jaya, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Babah Dua
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Jaya
KacamatanDarul Hikmah

Citakan:Darul Hikmah, Aceh Jaya


Gnome-home.svg