Babah Dua, Indra Jaya, Aceh Jaya

Babah Dua nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Indra Jaya, Kabupatén Aceh Jaya, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Babah Dua
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Jaya
KacamatanIndra Jaya

Citakan:Indra Jaya, Aceh Jaya


Gnome-home.svg