Babah Ie, Jaya, Aceh Jaya

Babah Ie nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Jaya, Kabupatén Aceh Jaya, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Babah Ie
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Jaya
KacamatanJaya

Citakan:Jaya, Aceh Jaya


Gnome-home.svg