Babah Krueng, Jaya, Aceh Jaya

Babah Krueng nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Jaya, Kabupatén Aceh Jaya, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Babah Krueng
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Jaya
KacamatanJaya

Citakan:Jaya, Aceh Jaya


Gnome-home.svg