Babah Lhueng, Blang Pidie, Aceh Barat Daya

Babah Lhueng nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Blang Pidie, Kabupatén Aceh Barat Daya, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Babah Lhueng
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Barat Daya
KacamatanBlang Pidie

Citakan:Blang Pidie, Aceh Barat Daya


Gnome-home.svg