Babah Lueng, Tripa Makmur, Nagan Raya

Babah Lueng nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Tripa Makmur, Kabupatén Nagan Raya, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Babah Lueng
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténNagan Raya
KacamatanTripa Makmur

Citakan:Tripa Makmur, Nagan Raya


Gnome-home.svg