Babah Rot, Tadu Raya, Nagan Raya

Babah Rot nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Tadu Raya, Kabupatén Nagan Raya, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Babah Rot
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténNagan Raya
KacamatanTadu Raya

Citakan:Tadu Raya, Nagan Raya


Gnome-home.svg