Babah Suak, Kuta Blang, Bireuen

Babah Suak nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Kuta Blang, Kabupatén Bireuen, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Babah Suak
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténBireuen
KacamatanKuta Blang

Citakan:Kuta Blang, Bireuen


Gnome-home.svg