Babakan, Ciparay, Bandung

désa di Bandung, Jawa Barat

Babakan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciparay, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Babakan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanCiparay




Gnome-home.svg